Reena Riot

Reena Riot

Dat ons landje muzikaal wel heel wat meer te bieden heeft dan de paar toppers in de afrekening, dat kwam Reena Riot bewijzen in Den Boogie.
William Souffreau, de Belgische ‘Jools Holland’, presenteert gewoontegetrouw eerst een paar van zijn eigen parels, en stelt ons dan voor aan zijn centrale gast van de avond. Na een paar maanden speuren en verkennen konden hij en Frank van Den Boogie opnieuw een boeiende selectie samenstellen van jong talent, dat dringend nood heeft aan diverse podia.
Reena Riot dus, dochter van Fons (The Scabs), maar bovenal natuurtalent. Podiumpresence, en kennis van het vak. Een heel strakke set met overwegend eigen nummers. Een begeleidingsband die zijn sporen jarenlang verdiend heeft aan de top (The Scabs, Kevin Ayers, Yancatooz, …). Een cocktail met deze ingredienten, da’s echte lekkernij. Zowaar nog een kers op de taart : ijzersterke songs !
Met een stem als een klok, een bereik van wellicht een paar octaven, en een gitaar op de heupen heeft Reena Riot heel veel in huis. In haar muziek hoor je zowat alle genres de revue passeren, de arrangementen zijn boeiend, en met de inventieve gitaarklanken van Marvin Starvin is het geheel van een goeie song compleet. Reena Riot verdient een plaats in de Charts, en met haar overtuigende attitude is dit allemaal heel dichtbij.
fotoalbum

Advertenties

Schrijf een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s